TRUSTURI SI SERVICII DE MANDATARIAT

TRUSTURI INTERNATIONALE IN CIPRU

corporate services worldwide

Echipa Oxford este specializată în crearea si administrarea trusturilor din Cipru, în conformitate cu Legea din 2011 referitoare la ” Trusturile Internaționale ” și în diverse jurisdicții în conformitate cu legislația respectivă.

Noi oferim servicii de trustee pentru corporații multinaționale, cotate la bursele de valori organizate, precum și pentru persoane fizice de o reputatie net superioară. Activele trusturilor cuprind numerar, depozite bancare, actiuni, bijuterii, imobiliare precum și alte bunuri corporale sau necorporale.

Trimite o solicitare

 

De-a lungul anilor am lucrat și ne-am ajutat clientii în planificarea fiscală și de administrare a trusturilor lor, cu ajutorul echipei noastre profesionale de administratori, consilieri fiscali, avocați și administratori de încredere, dedicati pentru a oferi servicii specializate complete.

O combinație unică de beneficii oferite de către Trustul International din Cipru este protectia activelor și accesul la rețeaua largă de tratate privind evitarea dublei impuneri, pe langă taxa zero a impozitului pe venit sau de capital.

Pentru mai multe informații despre trusturile internationale cipriote puteți descărca :  Fact Sheet Nr. 6 Trusturi Internationale ..