“Oxford Management Ltd este o companie bine echilibrată care cunoaște calea corectă a afacerilor, serviciilor de conformitate și pentru client. Aceasta excelează în strategii corporative, conformitate, management juridic și de afaceri. Apreciază parteneriatul și strălucește în comunicare și și furnizarea de soluții pentru orice probleme care pot apărea, deținând competențele și diligența necesare. Recomand oricând compania dlui. Fouttis pentru consultanță corporativă și juridică”

SYLVIE (HOAREAU) CHOLEWINSKA

oxford profiles 1

“Oxford Management a fost recunoscuta de catre Banca de peste un deceniu ca un furnizor de servicii corporate agreat. Relația noastră de afaceri s-a realizat intr- o maniera care ne a oferit satisfactie completa. Dl. Athos Fouttis, directorul general, este considerat a fi o persoana respectabila și de încredere. ”

CHRISTINA ECONOMOU

barclays

oxford profiles 5

“Oxford Management Ltd este considerat ca fiind unul dintre grupurile corporative și de servicii juridice remarcabile în sectorul de Afaceri Internaționale , o caracterizare care apreciem ca este împărtășită de către comunitatea de afaceri în Cipru in întregul ei ”

LOUIS POCHANIS

bank-of-cyprus

oxford profiles 3

“În numele Federatiei Angajatorilor si Industriasilor din Cipru ( OEB ), am dori să vă felicitam pentru succesul dumneavoastră si câștigarea premiului de export pentru servicii in 2010 . Performanța ridicată este o oglindă a competitivității economiei noastre la nivel internațional . “

MICHALIS PILIKOS

oeb

“În numele Camerei de Comerț și Industrie din Cipru ( CCCI ), am dori să vă felicitam pentru succesul dumneavoastră si câștigarea premiului de export pentru servicii din 2010 . Noi credem cu tărie ca acest lucru este un succes major care recompensează efortul dumneavoastră continuu și sistematic pentru rezultate mai bune . Este o onoare pentru Camera faptul ca ,compania dumneavoastră este membru important inca din 2002 . ”

CCCI PRESIDENT

ccci

oxford profiles 4

“Aș dori să să vă felicit pentru succesul dumneavoastră si pentru câștigarea premiului de export pentru servicii din 2010 . Compania dumneavoastră este caracterizata prin fiabilitate , încredere și profesionalism , calități care sunt de asemenea, extinse la persoana directorului Oxford Management Ltd , domnul Chrisanthos Fouttis . ”

MICHAEL R VIRARDI

eurobank

“Ca parteneri pe termen lung, recunoaștem atât abilitățile cat și profesionalismul de care da dovada Oxford Management . În plus,din cunoștințele noastre acestia sunt considerati de încredere și se bucura de bonitate financiară ..”

EUROBANK EFG

eurobank-300x73