PERMISUL DE REZIDENTA /CETATENIE IN CIPRU

PERMIS DE REZIDENTA /CETATENIE IN CIPRU

CITIZENSHIP / RESIDENCE PERMIT IN CYPRUS

Echipa noastră de avocati profesionisti își asumă responsabilitatea pentru pregătirea completă, transmiterea si prezentarea aplicatiei pentru obtinerea cetățeniei, către autoritățile mandatate.

Trimite o solicitare

 

STABILITI-VA, LUCRATI SI INVESTITI IN CIPRU

Cipru a evoluat permanent în cercetările cu privire la țările care să te poti stabili, munci și în care să investesti, peste tot în lume. Acest lucru este determinat de o serie de factori care includ o economie stabilă, sistem de impozitare fiabil, cost de trai accesibil și cel mai important lucru este o infrastructură foarte bine dezvoltată și definită. În afară de asta, Cipru se mandreste exclusiv cu statutul de membru UE.

Permisul de ședere în Cipru oferă drepturi deosebite pentru a munci si investi, fără niciun fel de restricții. Pentru a obține acest permis există doar câteva formalități care trebuie îndeplinite. Aceste formalități sunt de exemplu, simpla înregistrare, dacă intentia de a te stabili este determinată de o angajare in muncă.

Cetățenii din afara UE pot solicita permis de a se stabili, munci si activa în țară. Acest lucru se face fie prin aplicarea directă pentru un permis de muncă în Cipru sau prin infiintarea unei companii locale cu răspundere limitată în Cipru, care la rândul său angajează nationalităti din afara UE. Acest lucru se poate face după ce s-a primit aprobarea de la Departamentul de Migrație.

Pentru a dobândi bunuri imobile cum ar fi terenuri, cetătenii din afara UE au nevoie de permis. Oxford oferă servicii profesionale în obtinerea de permise, cum ar fi de ședere de achizitionare de proprietăti si permise de muncă pe langă alte tipuri de permise. În mod special noi ajutăm cetățenii din afara UE, la aplicarea și achiziționarea de permise pe motive cum ar fi:

 

  • Vize de intrare ;
  • Permise de muncă ;
  • Permise de ședere temporară și permanente ;
  • Categoriile C și D (persoane cu intenția de a lucra ca liber profesionist în comert, stiinta sau care vor să facă carieră în Cipru) ;
  • Categoria E (persoane cu oferte de muncă în calitate de directori (cat.1) sau personal (cat.2 ale companiilor din Cipru).
 

DOBANDIREA CETATENIEI IN CIPRU

Devenind cetățean al Ciprului, ai parte de anumite beneficii, care includ dreptul de a te stabili si de a lucra în Cipru, fără limite sau restricții. În afară de aceasta, cetățenia îti facilitează calătoriile în cadrul UE, pentru care nu e nevoie de anumite formalităti. Cetățenia în Cipru poate fi dobândită prin 3 metode: naturalizare, scutire sau căsătorie cu un cetățean cipriot.

 

OBTINEREA CETATENIEI PRIN NATURALIZARE

Ca să obtină cetățenia prin naturalizare, solicitantul (cetățean UE / dintr-o tară tertă natională) trebuie să fi avut reședința legală în Cipru, pentru o perioadă de cel puțin șapte ani. Important este faptul că perioada de sedere în anul precedent datei de aplicare, trebuie să fie completă fără întreruperi.

 

OBTIEREA CETATENIEI PRIN SCUTIRE

Această opțiune este valabilă pentru investitorii străini și antreprenori în Cipru. De la începutul anului 2013, Consiliul de Miniștri din Cipru a stabilit criteriile și condițiile pentru cetățenie prin scutire. Pentru a îndeplini standardele de eligibilitate stabilite, solicitanții trebuie să fie în posesia a 5 milioane de euro investiții direct în Cipru. Alternativ solicitantul ar trebui să aibă depozite bancare personale de 5 milioane de euro sau depozite (5 milioane euro) în companiile detinute in mod privat, din Cipru, sub controlul solicitantului, pentru o perioadă de cel puțin trei ani. Mai mult, solicitantul trebuie să fie în posesia unui reședințe private în Cipru, corespunzătoare solicitantului si familiei sale.