SERVICII JURIDICE IN CIPRU

SERVICII JURIDICE

cyprus corporate legal services

Consultanța pe probleme juridice în Cipru este asigurată de asociatii preferati de către Oxford si anume D.F.Achilleos & Associates LLC, o firmă de avocatură cu avocați profesionisti. Avocații oferă reprezentare juridică pe diverse probleme juridice în Cipru.
Noi oferim servicii juridice în conformitate cu Legea Corporatiilor din Cipru, pe probleme cum ar fi formarea și administrarea companiei.

Trimite o solicitare

Asociații nostri preferati DF Achilleos & Associates LLC vă pot asista cu următoarele:

 • Revizuirea și / sau redactarea, negocierea de contracte de împrumut, acorduri ale acționarilor, contracte de cumpărare acțiuni, contracte de subscriere, Escrow, gaj și acorduri de garantie;
 • Furnizarea de avize juridice;
 • Efectuarea de investigatii privind auditul intern și asigurarea rapoartelor de audit conform legii;
 • Consiliere pe probleme juridice și fiscale;
 • Servicii Escrow;
 • Fuziuni si achizitii; Revizuirea și / sau redactarea, negocierea de vanzări imobiliare si contracte de inchiriere;
 • Refinanțare și finanțare imobiliară;
 • Identificarea la Oficiul de Carte Funciara a unor posibile sarcini asupra bunurilor imobile;
 • Asistență asupra aspectelor legate de Oficiul de Carte Funciară;
 • Asistență in obtinerea avizului din partea Consiliului de Miniștri (dacă este necesar) pentru achiziționarea de bunuri imobile în Cipru;
 • Asistență pentru transferul si înregistrarea titlul de proprietate.
 

SECTORUL CORPORATE IN CIPRU

Cipru reprezintă o jurisdictie extrem de avantajoasă în ce privește sectorul corporate. Acesta menține cea mai scăzută rată de impozitare pe profit de 12,5 %, de la aderarea sa la UE, în 2004. De asemenea, se mândrește cu acordurile de evitare a dublei impuneri în 45 de țări. Având în vedere regimul pentru taxe reduse în Cipru, acesta este recunoscut pentru formarea companiilor off-shore.

Noi vă asiguram de faptul că legalitatea tuturor tranzacțiilor comerciale este susținută în orice moment. Mai mult, vom facilita o bună desfăsurare a proceselor comerciale, asigurând în acelasi timp consultanță de calitate, privind contractele si documentele corporative. Aceste documente pot fi: contracte de vânzare si cumpărare, gajuri, contracte ale acționarilor, bilete la ordin și contracte de împrumut pe langă alte documente importante.

Cel mai importatnt lucru este faptul că oferim de asemenea, alte servicii exclusive pentru companiile din Cipru.
Noi suntem cu un pas înainte prin luarea de măsuri, cum ar fi reprezentarea judecătorească cu privire la toate aspectele legale, în conformitate cu Legea Companiilor din Cipru (Capitolul 113). Aceste aspecte se referă la reducerile de capital, restructurarea și modificarea amendamentelor MAA, precum si la alte chestiuni de litigii corporative importante.