PLANIFICARE FISCALA IN CIPRU

STRUCTURAREA IMPOZITULUI PE PROFIT

Corporate Tax Structuring and Cyprus Tax Planning

Echipa noastră de profesioniști poate oferi consultanță fiscală, cu privire la aspectele fiscale internaționale și poate selecta cea mai eficientă metodă pentru clienții noștri, pentru a obține minimizarea impozitului. Prin identificarea considerațiilor de drept locale, putem asista la structurarea investițiilor și achizițiilor transfrontaliere, stabili structuri de holding corporative, planificări de repatriere.

Trimite o solicitare

 

PLANIFICAREA FISCALĂ ÎN CIPRU

Cipru este o țară extrem de avantajoasă în ceea ce privește sectorul corporativ. Aceasta menține cel mai mic tarif de impozitare pe profit de 12,5%, de când deține statutul de membru al UE din 2004. De asemenea, se mândrește că are acorduri cu 45 de țări pentru evitarea dublei impozitări.
Datorită jurisdicției de impozit redus, aceasta este bine recunoscută pentru înființarea de companii offshore.

Consultanța juridică pe probleme corporative în Cipru poate fi, de asemenea, furnizată de Oxford, din moment ce avem avocați interni extrem de experimentați pe probleme corporative.

 

PRINCIPALELE BENFICIILE ALE SISTEMULUI DE IMPOZITARE DIN CIPRU

  • impozit pe profit foarte mic, la un procent standard de 12.5%,
  • scutirea de impozite sau dividende primite din străinătate (se aplică anumite condiții),
  • plățile de dividende, dobânzi și redevențe către nerezidenți nu sunt supuse niciunui impozit cu reținere la sursă,
  • profiturile din valori mobiliare și câștigurile de capital din vânzarea activelor mobile sunt neimpozabile.
 

CIPRU, DREPT BAZĂ A PLANIFICĂRII FISCALE INTERNAȚIONALE

Investitorii și consilierii profesionali folosesc adesea Cipru ca un mijloc de investiții pentru a maximiza profitul, după impozitarea investițiilor la nivel mondial. Un astfel de venit, ce rezultă din activitățile de investiții prin Cipru, va prevala din prevederile sistemului de impozitare din Cipru și rețelei tratatului. Unele dintre cele mai favorabile activități de investiții ce sunt ideale pentru mediul fiscal din Cipru, este utilizarea de companii holding, companii de redevențe, companii financiare și fonduri de investiții.

Pentru mai multe informații vizitați pagina Impozitul în Cipru