SERVICII DE MANDATAR

SERVICII TRUSTEE SI DE MANDATAR

corporate services worldwide

Oxford oferă servicii de primă clasă și de sprijin pentru facilitarea confidențialității afacerii dumneavoastră, asigurand anonimatul situatiei financiare în cel mai profesionist mod.

Oxford garantează confidențialitatea deplină asupra detaliilor personale ale beneficiarilor și nu divulgă astfel de detalii, fără acordul în prealabil al acestora sau în alt fel descris de lege.
Prioritatea Oxford este de a oferi protecție completă beneficiarilor și de a asigura conformitatea legală și corporativă.

Oxford oferă urmatoarele servicii de mandatar:

  • Servicii de secretar mandatar;
  • Servicii de trezorier mandatar;
  • Servicii de actionari mandatari; și
  • Servicii asigurare sediu social.
  • De asemenea, oferim servicii de directorat, în cadrul carora persoane experimentate pot fi numite director(i) în compania dumneavoastră.

Trimite o solicitare

Prin serviciile de mandatar vă putem asigura într-un mod legal și legitim confidențialitatea detaliilor si informatiilor despre personalul dumneavoastră si vă protejăm activitătile comerciale. Practic, mandatarii desemnați vor apărea în Registrul Companiei, păstrandu-se anonimatul asupra beneficiarului final al companiei.

Candidatul desemnat va avea un interes superficial în activitatea companiei și va accepta instrucțiunile, în ceea ce privește funcționarea și administrarea entitătii juridice, trimise de către beneficiarii respectivei entități sau de catre orice altă persoană autorizată de către acestia, pentru a da astfel de instrucțiuni.

SERVICII DE MANDATARIAT

Dispunem de mandatari profesionali pentru a acționa ca interpus pentru orice fel de trusturi.

Clientela noastră include marile corporații multinaționale și persoane fizice care au înființat trusturi din diferite motive, inclusiv de protecție a activelor, planificare fiscală și planificare a moștenirii.