INREGISTRAREA FIRMEI DE OPTIUNI BINARE IN CIPRU

LICENTA OPTIUNI BINARE IN CIPRU

CYPRUS BINARY OPTIONS LICENSE

Oxford a avut succes în obtinerea de licente, pentru Firme de Investitii în Cipru (CIF), care sunt în măsură să tranzactioneze optiuni binare, cu statut reglementat UE.

Optiunile binare sunt instrumente financiare si, ca atare, sunt incluse în cadrul legal al Securities and Exchange Commission (CySEC) în Cipru si orice persoană care asigură servicii de investitii, prin optiunile binare, trebuie să aplice la CySEC pentru obtinerea unei licente CIF.

Oxford mentine o colaborare strânsă cu autoritătile competente din Cipru (CySEC) si joacă un rol important în industria serviciilor financiare.

Oxford vă poate ajuta să obtineti licenta si să înfiintati societatea dumneavoastră de Investitii în Cipru, pentru tranzactionarea de optiuni binare si de asemenea vă oferă tot suportul de care va avea nevoie firma dumneavoastră.

Echipa noastră de profesionisti vă poate asista la stabilirea afacerii dumneavoastră în Cipru si la formarea profesională a angajatilor, astfel încât să puteti dezvolta o afacere de succes.

Trimite o solicitare

 

CATEGORII DE OPTIUNI BINARE IN CIPRU

Optiunile binare, conform clarificării date de CySEC, sunt incluse în următoarele categorii:

  • Contracte de tip optiuni, futures, swap, forward si orice alte contracte derivate, referitoare la valori mobiliare, valute, rate ale dobânzii sau randamente sau alte instrumente derivate, indici financiari sau instrumente financiare, care pot fi decontate fizic sau în numerar.
  • Contracte de tip optiuni, futures, swap, forward si orice alte contracte derivate referitoare la creante, care trebuie decontate în cash sau care pot fi decontate în cash, la cererea uneia dintre părti (altfel decât din motiv de neplată sau alt incident care conduce la reziliere).
  • Contracte de tip optiuni, futures, swap, forward si orice alte contracte derivate referitoare la creante care pot fi decontate fizic, cu conditia să fie tranzactionate pe o piată reglementată sau/si printr-o platformă de trading.
  • Contracte de tip optiuni, futures, swap, forward si orice alte contracte derivate referitoare la creante care pot fi decontate fizic, nu în scopuri comerciale care au caracteristicile altor instrumente financiare derivate, având în vedere, faptul că ele sunt compensate si decontate prin intermediul unor case de compensare recunoscute sau fac obiectul unor apeluri în marjă.