SERVICII CORPORATE IN INTREAGA LUME

SERVICII CORPORATE LA NIVEL GLOBAL

corporate services worldwide

Departamentul nostru Corporate este format dintr-o echipă de profesioniști, care adună mulți ani de experiență în sectorul serviciilor. Acesta cuprinde toate procedurile necesare pentru înregistrarea Companiilor Comerciale Internationale (IBC) și poate oferi consiliere și sprijin pentru înregistrarea companiilor și a altor tipuri de entităti din întreaga lume.

Departamentul nostru corporate vă va asista la înregistrarea unei companii în orice jurisdicție, în modul cel mai rapid posibil. Echipa noastră este specializată în administrarea unui număr mare de companii și este capabilă să vă asigure de faptul că stabilitatea și confidențialitatea se mentin pe întreaga perioadă de “viată” a fiecărei companii.

La Oxford, am asistat mii de companii în promovarea afacerilor și a se extinde cu succes dincolo de granite, utilizand beneficiile pe care fiecare țară le-a putut oferi. Vă asteptăm pentru a vă acorda asistentă.

Dacă doriți să discutati despre înfiintarea unei companii în orice țară, sau pentru a afla informații specifice despre normele locale și nationale ale fiecărei țări, vă rugam să ne contactati la

Trimite o solicitare

 

Iata cateva dintre țările pentru care am stabilit structuri de afaceri:

EUROPA : Cipru, Marea Britanie, Gibraltar, Grecia, Guernsey, Ungaria, Irlanda, Insula Man Jersey, Liechtenstein, Luxemburg, Madeira, Malta, Țările de Jos, Elveția.

AMERICA CENTRALA SI DE SUD : Anguilla, Bahamas, Barbados, Bermuda, Belize, Insulele Virgine Britanice (BVI), Insulele Cayman, Delaware, Nevis, Panama, Antilele Olandeze, Uruguay, Turks & Caicos.

ORIENTUL MIJLOCIU : RAK Offshore, Liban, Dubai, Emiratele Arabe Unite (zonele libere).

ORIENTUL INDEPARTAT: Australia, Mauritius, Hong Kong, Samoa.

AFRICA : Africa de Sud, Seychelles, Tanzania.

ASIA : Singapore.

 

Pentru fiecare dintre companiile noastre, putem oferi următoarele servicii corporate:

  • Organizarea de întruniri generale anuale;
  • Servicii de mandatar;
  • Servicii de contabilitate, salarizare si de conturi;
  • Sisteme administrative pentru a asigura funcționarea eficientă a companiei dumneavoastră;
  • Procese verbale în sedintele Consiliului de Administratie;
  • Management corporatist si servicii de domiciliere;
  • Probleme de guvernanță corporatistă;
  • Traduceri, legalizari la notariat, apostile și depunerea de documente;
  • Toate serviciile auxiliare cum ar fi cele de secretariat; păstrarea registrelor în conformitate cu legea, directori desemnati si alte servicii, sediul oficial / adresa companiei, etc.