COMPANIA DIN GRENADINE SI SAINT VINCENT

INREGISTREAZA NOUA TA COMPANIE IN SAINT VINCENT SI GRENADINE

PROMISIUNEA NOASTRĂ

 • Predarea companiei dumneavoastră din St. Vincent în aceeași zi
 • Deschiderea în aceeași zi a unui cont bancar cu e-banking și card de credit
 • Asigurarea optimizării fiscale
 • Raport bun calitate-preț, fără costuri ascunse
 • Confidențialitate deplină
Înregistrați-vă compania
 

St. Vincent este cea mai mare insulă din cele peste 30 de insule care formează statul-națiune Sfântul Vincent și Grenadine. Insula este situată la aproximativ 1600 mile la sud-est de Miami. Grenadine este formată dintr-un grup de insule, care se extind pe o distanță de aproximativ 45 de mile sud-est de St. Vincent. Unele dintre cele mai importante insule sunt Canouan, Mustique, Union Island și insulele Bequia.

Sistemul juridic actual în această insulă (St. Vincent) are la bază sistemul juridic britanic. Acest sistem include si propunerile legislative ale Consiliului Privat ale căror temei se află în Regatul Unit. St.Vincent se poate mândri cu sisteme de telecomunicații extrem de funcționale.

Mai mult, insula detine sisteme digitale exclusiv cu fibră optică, care au fost instalate acum un deceniu. Cu toate că nu există linii aeriene directe de la St. Vincent spre Europa sau SUA, în insulă se poate ajunge usor folosind zborurile de legătură prin Antigua. Există zboruri directe din insula către anumite destinatii, cum ar fi St. Lucia, Grenada, Trinidad, Martinica si Barbados.

 

BENEFICII CHEIE

 • Compania infiintată în St.Vincent și Grenadine (IBC) este scutită de la toate tipurile de impozitare. În plus, nu există nicio cerință referitoare la audit si la situatiile financiare ale firmelor.
 • Nu există jurisdicție fiscală;
 • St Vincent & Grenadine se mândrește ca fiind singura jurisdicție independentă, cu o lege a confidențialitătii, care să asigure confidențialitatea informatiilor la nivel global;
 • St.Vincent și Grenadine nu au conventii de evitare a dublei impuneri incheiate cu alte tări si detaliile referitoare la activitățile comerciale nu sunt dezvăluite autoritătilor fiscale.
 • IBC sunt autorizate să emită acțiuni la purtător. Emiterea actiunilor se face în funcție de drepturile de calificare, limite, restricții și privilegii. Actiunile pot fi emise fie într-o singură monedă sau în diferite monede;
 • Serviciilor de curierat international li se cere să deschidă sucursale în St.Vincent.
 • Sunt permise actiunile la purtator. În plus, nu există nicio prevedere care mentionează necesitatea depunerii de statute sau a divulgării numelor acționarilor, directorilor și avocatilor la Biroul de Finanțe Offshore sau orice altă organizatie cu privire la aceasta;
 • Nu există limite / restricții în ceea ce privește redomicilierea către o altă jurisdicție;
 • Înregistrarea se efectuează în termen de 24 de ore.
 

IMPOZITE PENTRU COMPANIA SAINT VINCENT SI GRENADINE

 • Societățile sunt scutite de la prevederile legii privind controlul schimbului valutar sau de la alte legislații referitoare la monedă sau controlul schimbului valutar. Această scutire se face pentru o perioadă de 25 ani;
 • Societățile sunt scutite de la plata impozitului pe profit, impozitului pe venit, impozitului pe câștigurile de capital, impozitul cu reținere la sursă sau alte taxe pe bunuri sau venituri. În mod similar, această scutire se face pentru o perioadă de 25 ani;
 • Societățile și întreprinderile sunt scutite de la plata impozitului pe moșteniri și succesiuni sau alte forme de taxe cum ar fi impozitul pe donații si pe bunurile acționarului, pe o perioadă de 25 de ani;
 • Societățile și întreprinderile sunt scutite de la plata impozitului pe dividende sau distribuiri efectuate de alte companii, trusturi, persoane fizice sau alte organizații pentru o perioadă de 25 ani;
 • Societățile sunt scutite de plata taxei de timbru pentru tranzacții care implică transferuri de proprietate la sau de la o societate IBC. Această scutire are în vedere obligațiile de creanță, acțiunille și alte tranzacții pentru o perioadă de 25 de ani de la înregistrarea unei societăți IBC.

CARACTERISTICILE LEGALE SI JURIDICE ALE SOCIETATII ST.VINCENT SI GRENADINE

CAPITAL SOCIAL

Capitalul social poate fi exprimat în orice valută. Valoarea capitalului minim emis se stabileste la valoarea nominală a unei acțiuni sau a unei acțiuni fără valoare. Taxele anuale nu au nicio legatură cu suma capitalului social.

DIRECTOR

Ar trebui să existe cel puțin un director, care poate fi persoană fizică sau juridică. Nu e obligatoriu ca directorul să locuiască în St.Vincent si Grenadine și poate avea orice naționalitate.

SECRETAR

Dispozițiile privind Secretarul societații sunt similare cu cele ale privind directorul. Poziția de secretar al societății poate fi ocupată de o persoană fizică sau de o persoană juridică. Secretarul societății poate avea orice naționalitate el / ea nu este obligatoriu să locuiască în St.Vincent si Grenadine.

ACTIONAR

Ar trebui să existe cel puțin un acționar.

CATEGORII DE ACTIUNI PERMISE

Sunt permise diferite categorii de acțiuni. Aceste categorii pot fi: acțiuni nominative, acțiuni preferențiale, acțiuni fără valoare nominală, acțiuni rambursabile și acțiuni, cu / fără drept de vot. Legea (Amendament) nr. 26 si 44 din anul 2000 referitoare la Companiile Internationale permite Agentului de Inregistrare să se ocupe de înregistrare si să actioneze în calitate de custode pentru certificatele de actiuni la purtător.

ACORDURI PRIVIND DUBLA IMPOZITARE

St Vincent & Grenadine nu au încheiat niciun tratat pentru evitarea dublei impuneri cu alte națiuni. Acest lucru implică faptul că autoritățile fiscale din St. Vincent & Grenadine nu cooperează în niciun fel cu autoritățile fiscale din alte țări. Prin urmare, informațiile importante și confidențiale referitoare la activitățile societătii, nu se divulgă sub nicio formă.

TAXA PENTRU LICENȚĂ

O societate IBC înregistrată în St.Vincent si Grenadine ar trebui să plătească guvernului o taxă anuală fixă de 100 $ US. Nu există nicio limită pentru valoarea capitalului social.

SITUAȚII FINANCIARE NECESARE

In ciuda faptului că există cerințe pentru depunerea declaratiilor contabile auditate de către autoritățile relevante, societătile ar trebui să aibă pregătite situatiile financiare care urmează să fie invocate atunci când se stabileste starea financiară a societătilor.

CONFIDENȚIALITATE

Legea confidențialitati, care a fost adoptată în 1996, păstrează 100% anonimatul societătilor și proprietariilor lor, cat si a datelor de inmatriculare a societătilor offshore în cauză. Mai mult, legea impune confidențialitate bancară.