INCORPORAREA DE COMPANII IN GIBRALTAR

INFIINTEAZA NOUA TA COMPANIE IN GIBRALTAR (IBC)

PROMISIUNEA NOASTRĂ

 • Predarea companiei dumneavoastră din Gibraltar în 5-7 zile
 • Deschiderea unui cont bancar cu e-banking și card de credit
 • Asigurarea optimizării fiscale
 • Raport bun calitate-preț, fără costuri ascunse
 • Confidențialitate deplină
 • Servicii prompte, profesionale și personale în orice moment
Înregistrați-vă compania

 

De multi ani, Gibraltar este o zonă foarte cunoscută pentru înregistrarea companiilor offshore. Regiunea este situată în partea de sud a Peninsulei Iberice. Se leagă de Spania printr-un peninsular subțire și se continuă cu Strâmtoarea Gibraltar. Regiunea este destul de mică, cu o suprafată de 6 (sase) kilometri si jumătate.

Regiunea Gibraltar este un teritoriu dependent britanic și este, de asemenea, cunoscută a fi o colonie a Coroanei Regale, cu autonomie administrativă prevazută în Constitutia din anul 1969. Camera inferioară a Parlamentului s-a format prin alegeri și se ocupă de reglementarea problemelor interne. De apărare, afaceri externe, stabiliate financiară și securitate, în regiune, se ocupă Regatul Unit. Regiunea Gibraltarului aparține Comunității Europene, după ce aceasta a devenit teritoriu dependent al Regatului Unit în anul 1973.

Gibraltar este favorizat avand un statut unic în Comunitate si prin scutirea de la Tariful Vamal Comun, Politica Agricolă Comună și TVA. După ce s-a deschis granita cu Spania în anul 1985, turismul și investițiile au avut o creștere masivă. In Gibraltar sunt prezente numeroase bănci și societăți de asigurare.

Unul dintre sistemele prin care Gibraltar a devenit cunoscut este sistemul său poștal modern, precum și sistemele de telecomunicații. Companiea NYNEX a format un joint-venture cu guvernul din Gibraltar, care a înfiintat sistemul de telecomunicații cu fibră optică si digitale. Datorită acestor progrese tehnologice, precum și a regimul de impozitare redus, multe companii de pariuri si de jocuri de noroc s–au stabilit în regiune.

Portul Gibraltar profită de statutul de port liber si găzduieste un număr mare de linii de transport maritim, pentru pasageri si transport marfă.
Bursa de Valori din regiune cunoscută sub numele de “GibEx” a început să functioneze în 2007. Este cunoscut faptul că aceasta detine serviciile tehnice ale Bursei din Viena și a Băncii Medici. Un aspect important al bursei din Gibraltar este Van der Moolen NV, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari furnizori de lichidităti ale Bursei de valori de la New York.

 

AVANTAJE CHEIE

Infiintarea companiei în Gibraltar si avantajele acesteia:

 • Este singurul centru offshore UK, care este parte UE și asigură instituții financiare, cu drepturi de pașaport și de acces la piața unică UE, pentru servicii financiare;
 • Locație geografică excelentă, limbile vorbite fiind spaniolă si engleză
 • Eficiența costurilor și regim fiscal atractiv pentru investitorii offshore;
 • Reputație excelentă, guvern stabil și statut special în cadrul UE;
 • Infrastructură și comunicatii excelente;
 • Statutul fiscal favorabil pentru băncile offshore;
 • Nu există control al schimburilor valutare;
 • Companiile vor fi obligate să platească impozit pe profit, pentru activitătile comerciale care se desfasoară numai în Gibraltar. Puteți efectua activităti comerciale în orice altă regiune a lumii și vă puteti bucura de scutirea de impozit pe profit și de taxe succesorale.
 

O Companie Nerezidentă din Gibraltar nu se încadrează în sistemul de impozitare din Gibraltar și, prin urmare, nu este necesar să fie înregistrată în Gibraltar în scopuri fiscale. În plus, nu există impozit pe avere, impozit pe câștiguri din capital, impozit pe donații sau Taxă pe Valoare Adăugată.

Taxa de licență pentru o companie în Gibraltar este de 200 de lire anual.

Toate societățile cu răspundere limitată sunt obligate să depună declarații, însă în cazul în care societatea se califică drept o “companie mică”, este permis un bilanț prescurtat, și nu există cerințe de audit sau conturi de profit și pierderi. Pentru a se califica drept o companie mică, ar trebui să fie îndeplinite două dintre următoarele trei condiții:

 • Cifra de Afaceri Netă Anuală să fie sub 6.5 milioane de lire;
 • Valoarea Totală de Bilanț să fie sub 3.26 milioane de lire;
 • Numărul de angajați să nu depășească 50.

O companie de mărime medie trebuie să completeze contul de profit si pierdere, bilantul, precum si auditul. Pentru a se califica drept o companie medie, ar trebui să fie îndeplinite două dintre următoarele trei condiții:

 • Cifra de Afaceri Netă Anuală să fie sub 25.9 milioane de lire;
 • Valoarea Totală de Bilanț să fie sub 12.9 milioane de lire;
 • Numărul de angajați să nu depășească 250.

O companie de mărime mare trebuie să completeze contul de profit si pierdere, bilantul, precum si auditul.
Aceste date nu sunt disponibile publicului.

 

CARACTERISTICILE JURIDICE ALE COMPANIEI DIN GIBRALTAR

NUME COMPANIE

Guvernul, printr-o notificare legală, publică o listă cu nume precise pentru denumirea companiilor. Acesta poate fi orice nume, care nu este identic sau similar cu cel al unei companii deja existente; orice nume care poate fi considerat ofensator, orice nume care sugerează patronajul guvernamental sau regal sau care ar putea implica un domeniu de activitate cum ar fi cel bancar sau din industria financiară. ” Asociatie ” , ” Banca ” , ” Imperial ” , “Asigurare ” , ” Grup ” , ” International ” , ” Royal “, sau ” Trust” și toate derivatele acestora, necesită o aprobare specială.

CAPITALUL SOCIAL

Uzual, acesta este de 2.000 de lire sterline împărțite în 2000 actiuni cu o valoare de 1 £ fiecare. Aceasta este valoarea maximă a capitalului social autorizat pentru taxa de timbru minimă plătită la înregistrare. Capitalul social autorizat se poate exprima în orice monedă. Valoarea minimă capitalului emis este de 100 de lire sterline.

DIRECTORI

Numărul minim de directori este unul, persoană fizică sau juridică. Acestea pot fi de orice naționalitate și nu trebuie să fie rezidente din Gibraltar.

SECRETAR

Toate companiile din Gibraltar trebuie să desemneze un secretar rezident, care poate fi o persoană fizică sau juridică.

ACȚIONAR

Numărul minim de acționari este unul și ar trebui să fie o persoană care nu are rezidentă în Gibraltar.

CATEGORII DE ACTIUNI PERMISE

Acțiuni înregistrate, acțiuni preferențiale și acțiuni rambursabile sau acțiuni cu sau fără drept de vot.

SEDIU SOCIAL

O companie Gibraltar trebuie să aibă un sediu înregistrat în Gibraltar.

CONFIDENȚIALITATE

Numele acționarilor trebuie mentionate în documentele de înregistrare si în declaratiile anuale. Identitatea beneficiarilor reali ai unei companii care nu este rezidentă fiscal în Gibraltar va rămane confidentială, prin servicii de mandatariat. Confidențialitatea este asigurată, cu conditia ca societatea să nu fie implicată în activităti ilegale.