FORMAREA UNEI COMPANII IN DELAWARE

INFIINTEAZA NOUA TA COMPANIE IN DELWARE

PROMISIUNEA NOASTRĂ

 • Predarea companiei dumneavoastră din Delaware în aceeași zi
 • Deschiderea unui cont bancar cu e-banking și card de credit
 • Asigurarea optimizării fiscale
 • Raport bun calitate-preț, fără costuri ascunse
 • Confidențialitate deplină
 • Servicii prompte, profesionale și personale în orice moment
Înregistrați-vă compania
 

Peste 900.000 de entităti operează în statul Delaware. În timp ce numărul de firme înregistrate în Delaware este foarte important, demn de remarcat, este faptul că mai mult de jumatate din cele mai cunoscute firme din top Fortune 500 sunt înmatriculate în Delware. Nu este de mirare astfel faptul că Delaware a devenit atat de renumit.

Există o serie de motive pentru care formarea unei companii în Delaware a devenit atât de populară. Delaware are un statut modern si cunoscut la nivel national, precum si o legislatie bine pusa la punct care simplifică planificarea activitătilor comerciale.

BENEFICII CHEIE

 • Numele acționarilor nu sunt dezvăluite;
 • Taxa anuală fixă este scăzuta;
 • O persoană poate deține toate pozitiile in companie, precum si aceea de unic director;
 • Nu există o valoare minimă de capital pentru a începe o activitate comercială;
 • Intrunirile pot avea loc oriunde în lume;
 • Nu există cerințe referitoare la rezidenta acționarilor și directorilor;
 • Companiile poate fi infiintate pentru orice activităti sau acte legislative;
 • Dacă firma dumneavoastră se află de fapt în Delaware sau nu, achizițiile din Delaware nu sunt supuse impozitului pe vânzări. Nu exista nicio taxă de stat pe profit în Delaware, pe bunuri sau servicii furnizate de către companiile din Delaware, care functionează în afara statului Delaware. Nu există nici un impozit de stat pe profit, dobanzi sau alte venituri din investiții, în Delaware, când sunt obtinute de o companie, care apartine statului Delaware.
 

IMPOZITE PENTRU COMPANIILE DELAWARE

Delaware se mândreste cu sisteme de impozitare foarte eficiente, care exclud taxele pe vânzări și sau a impozitului pe proprietate personală intangibilă. Mai eficient este faptul că nu există niciun impozit pe venit și nu e nevoie ca afacerile să fie autorizate, dacă companiile nu desfasoară afaceri în Delaware.

Sistemul de impozitare pe venit nu se aplică în cazul Companiilor cu răspundere limitată din SUA, structurate similar unui parteneriat. Acestea sunt companii ale căror membrii nu sunt rezidenti și care nu desfasoară niciun fel de activităti comerciale în SUA si nu generează niciun venit de pe teritoriul SUA.

Companiile cu răspundere limitată din SUA, care nu desfasoară nicio activitate comercială, în statele recomandate pentru înfiintare, sunt scutite de impozitul pe venit. Aceste companii trebuie să asigure faptul că membrii sunt nerezidenti. Ca atare, aceste companii nu sunt eligibile pentru depunerea declaratiilor cu impozitul de stat pe venit.

Taxa de franciză anuală pentru companiile din Delaware se ridică la 75 dolari și 50 dolari taxa de depunere. În plus, taxa anuală pentru Delaware LLC se ridică la 250 dolari.

 

CARACTERISTICI LEGALE ALE COMPANIEI DIN DELAWARE

DIRECTOR

O persoana, cetățean american sau cetățean străin, poate din punct de vedere legal să detină pozitia de Presedinte, Secretar, Trezorier și de Director unic, al unei companii din Delaware. În afară de aceasta, persoana în cauză nu trebuie să dezvăluie numele celor care detin anumite poziții in companie, conform certificatelor de inmatriculare. Este important de retinut că directorul(ii) prin lege, are capacitatea de a modifica sau schimba statutul companiei. O persoană (cetățean american sau străin) poate fi membru si în acelasi timp participa la managementul Companiei.

SEDIU SOCIAL

Nu este obligatorie situarea adresei si a sediului in Delaware. Adresa companiei poate fi cea unde compania îsi desfasoara activitatea.

CAPITAL SOCIAL

Nu există nicio cerință privind valoarea minimă de capital necesar pentru înregistrarea unei companii cu răspundere limitată.
In schimbul unei taxe anuale se poate numi un Agent Autorizat al companiei. Oxford poate oferi acest serviciu, alături de primirea și transmiterea de copii ale documentelor privind acțiunile în instanta și a reclamatiilor, depuse împotriva companiei.
Intrunirile anuale pot să aibă loc în Delaware sau orice alt loc.

În plus procesele verbale intocmite in timpul unei intruniri pot fi semnate printr-un acord, fără să mai fie nevoie de o altă întâlnire pentru a confirma procesele verbale. La cerere, vă putem trimite recomandări referitoare la servicii si conturi bancare.

RESTRICTII DE NUME

Denumirea unei companii trebuie să fie unică, astfel încat numele să nu fie identic cu cel al unei companii deja existente. Mai mult, includerea de nume cum ar fi cele care denumesc trusturi, banci, companii de asigurare sau reasigurare în numele companiilor cu răspundere limitată este interzisă nu numai în Delaware, ci si în toate celelalte 50 de state. Acest lucru se datorează faptului că legea nu permite companiilor cu răspundere limitată să activeze în domeniul bancar si de asigurări.

DECLARATII FINANCIARE

În general, nu există nicio cerință care să prevadă depunerea declaratiilor financiare pentru companii, în statul în care aceasta s-a înfiintat, cu excepția cazului în care compania își desfășoară activitatea sau deține active în alt stat.

CONFIDENTIALITATE

Delaware păstrează anonimatul asupra managerilor si proprietarilor de companii cu răspundere limitată. Identitatea proprietarilor și cea a managerilor ar trebui să fie totusi dezvăluită autoritătilor.