COMPANIA RAK OFFSHORE

INCORPOREAZA NOUA TA COMPANIE RAK

PROMISIUNEA NOASTRĂ

RAK Offshore Registered Agent Oxford Management este reprezentantul autorizat al RAK și furnizează servicii de înființare, management și administrare pentru entitățile RAK.

 • Predarea companiei dumneavoastră Offshore RAK în 1-2 zile
 • Deschiderea unui cont bancar cu e-banking și card de credit
 • Asigurarea optimizării fiscale
 • Raport bun calitate-preț, fără costuri ascunse
 • Confidențialitate deplină
 • Promptitudine, servicii profesionale și personale oricând
Înregistrați-vă compania
 

RAKIA

Autoritatea de Investitii RAK (RAKIA) a fost înfiintată prin Decretul Emirului nr.2/2005 emis de H.H Sheikh Mohammed Bin Saqr Al Qasimi, prințul moștenitor și adjunctul conducător al Ras Al Khaimah. RAKIA s-a dezvoltat cu scopul de a spori oportunitățile industriale și comerciale si să includă o strategie pe termen lung pentru dezvoltarea socio-economică a Emiratelor. De la înființarea sa, s-au format peste 2000 de companii offshore.

 

LOCALIZARE

RAK este situat strategic în partea de nord a liniei de coastă a Golfului Arab. Este o parte din Emiratele Arabe Unite, ce se află printre țările cele mai stabile din punct de vedere financiar și politic din lume. Acesta se află la 45 de minute de mers cu masina, fată de Dubai și împarte frontiera muntoasă cu Sultanatul Omanului.

SOLUTIA OPTIMA PENTRU AFACERI IN REGIUNE

RAK offshore este convenabil structurată astfel încat să reducă decalajul care există cu privire la oportunitățile offshore, regionale și globale, care sunt la îndemana atat a companiilor comerciale cat si celor financiare. RAK Offshore a fost în principal înfiintată cu scopul de a răspunde nevoilor comerciale ale investitorilor din țările din Golf, Rusia & CIS, Orientul Mijlociu, Asia de Sud și Europa, printre alte țări.

ORIENTUL MIJLOCIU SI GOLFUL

RAK Offshore oferă un mediu viabil economic pentru companiile a căror origine este în Orientul Mijlociu și zona Golfului. Acest lucru se datorează, în principal, existenței proximitătii geografice și asemănărilor dintre RAK offshore și aceste țări. Aceste țări se bucură de legături comerciale foarte aproapiate și strânse cu Emiratele Arabe Unite.
RAK Offshore va beneficia foarte mult de pe urma crizei protecției activelor și tulburărilor politice, care afectează majoritatea țărilor din regiune.

RUSIA SI TARILE CIS

RAK Offshore reprezintă o opțiune offshore importantă pentru Rusia și țările CSI, deoarece aceste țări se confruntă cu mari probleme politice și economice. Aceste probleme sunt inclusiv de natură politică, valute slabe, controale asupra schimbului valutar dezavantajos și a problemelor de protecție a activelor.

EUROPA, INDIA SI ALTE TARI

Companiile din aceste țări au o imagine foarte clară asupra Emiratelor Arabe Unite, ca fiind unul dintre centrele comerciale cele mai căutate de pe glob. Acest lucru împreună cu beneficiile extrem de mari, acumulate din investițiile pe piețele CCG și economiile care inregistrează o creștere rapidă, face ca RAK să fie una din locatiile de offshore preferate pentru aceste state.

 

BENEFICII CHEIE

FORMAREA COMPANIEI RAK SI AVANTAJELE SALE

 • 100% proprietate străină;
 • 100% din capitalul și repatrierea profitului;
 • Zero impozit pe venitul personal și profit la nivel de companie
 • Fără raportare financiară și audit;
 • Nu este nevoie de prezența clientului;
 • Nicio cerință privind directorii și membrii locali;
 • Acces ușor la sistemul de comunicare si cel bancar
 • Protecția activelor;
 • Confidențialitate;
 • Vizibilitate la nivel internațional si avantaj comercial;
 • Nu divulgă proprietarul beneficiar autoritatilor. Numai persoanei autorizate.
 

IMPOZITE PENTRU COMPANIILE RAK OFFSHORE

Companiile RAK sunt scutite de toate impozitele pe venit și pe avere.

 

FORMAREA COMPANIILOR RAK OFFSHORE

Odată ce toate documentele au sosit la biroul nostru, inregistrarea durează trei zile lucrătoare.

ACTE NECESARE

Persoane fizice:
 • Copia pașaportului proprietarului/beneficiar;
 • Scrisoare de referintă bancară;
 • Dovada de reședință (factura de utilităti);
Persoana Juridică:
 • Set complet cu documente apostilate ale companiei;
 • Copia pașaportului, scrisoare de referință bancară, factura de utilităti ale directorului (lor), secretarului (lor), actionarului(lor);
 • Dacă unul dintre director(i), secretar (i) sau acționar (i) este o entitate juridică, avem nevoie de un set complet de documente ale entitătii respective și aceleași documente sunt necesare pentru membrii si actionari.
 

CARACTERISTICI LEGALE PENTRU COMPANIILE RAK

DIRECTOR

Compania internațională trebuie să aibă cel puțin un director.

SECRETAR

Nu e nevoie de secretar. Directorul companiei poate fi si secretar.

ACȚIONAR

Compania trebuie să aibă cel puțin un acționar. Ei pot fi persoane fizice sau juridice. Nu există nicio restricție cu privire la resedintă si nationalitate.

SEDIUL SOCIAL SI AGENTUL DE INREGISTRARE

Agentul va asigura adresa sediului social care va fi folosită drept adresa de corespondentă pentru autorităti.

CAPITALUL SOCIAL

Capitalul social poate fi în USD. Nu există nicio cerintă cu privire la suma minimă de capital pentru o companie internatională, de exemplu 1000 USD. Capitalul social trebuie plătit, dar nu există nicio cerință de a prezenta dovada efectuării plății către persoana care face inregistrarea.

CERINTE ANUALE

O companie internatională este obligată să plătească taxa de licență, înaintea datei sale de înregistrare, pentru a rămane activă.

RESTRICTII DE NUME

Numele companiei nu ar trebui să fie similar sau identic cu cel la unei companii deja existente. Numele companiei nu ar trebui să fie un nume care conține o marcă înregistrată, care nu este deținută de către noua companie (compania numită anterior). Numele companiei nu ar trebui să fie unul intrus, eronat, sau ofensiv, în funcție de aprecierea ofiterului care se ocupă de inregistrare. Compania nu ar trebui să folosească numele unei companii internaționale importante, în cazul în care nu există acordul scris de înregistrare.

CONFIDENȚIALITATE

În conformitate cu asigurarea confidențialității clienților, RAK OFFSHORE a stabilit standarde foarte ridicate, în ceea ce privește respectarea normelor interne, locale, federale și internaționale.