INCORPORAREA UNEI COMPANII IN CIPRU

CIPRU IBC – INREGISTRAREA UNEI COMPANII INTERNATIONALE IN CIPRU

PROMISIUNEA NOASTRA

 • Predarea companiei dumneavoastră din Cipru în aceeași zi
 • Deschiderea în aceeași zi a unui cont bancar cu e-banking și card de credit
 • Asigurarea optimizării fiscale
 • Raport bun calitate-preț, fără costuri ascunse
 • Confidențialitate deplină
 • Servicii prompte, profesionale și personale în orice moment
Înregistrați-vă compania
 

Dacă doriți să încorporati o companie în Cipru, echipa Oxford vă poate asista cu înfiintarea acesteia și cu deschiderea unui cont bancar, astfel încât să vă puteți desfasura activitatea imediat. Oxford, de asemenea, oferă servicii de administrare a Companiei și servicii de mandatariat.

Cipru, în ultimele decenii, a reușit să devină unul dintre cele mai avantajoase centre financiare internaționale de renume, fiind prima optiune pentru oamenii de afaceri și antreprenorii din întreaga lume, în scopul de a maximiza profiturile companiilor lor, printr-o utilizare eficientă a sistemului de impozitare din Cipru.

Cipru a devenit una dintre cele mai atractive destinatii pentru a înregistra Companii Internationale sau IBC (care inainte au fost cunoscute drept “Companii offshore in Cipru”), datorită beneficiilor sale fiscale. Termenul de “Companie Offshore în Cipru” a fost abolit în 2004, odată cu intrarea Republicii Cipru în Uniunea Europeana.

 

PRINCIPALELE AVANTAJE ALE CIPRULUI

 • Printre cele mai reduse cote de impozitare a profitului din Europa (doar 12,5 %);
 • Structuri de tip holding – deținerea de acțiuni în subsidiare cu scopul revanzării, în absenta oricărui impozit pe castigurile de capital;
 • Asistarea grupurilor internationale în căutare de jurisdicții cu fiscalitate redusă a dividendelor. Veniturile din dividende sunt scutite de impozit în cele mai multe cazuri;
 • Avantaje fiscale la plata de dividende în afara Ciprului. Nu există impozitare la sursă;
 • Avantajele vastei retele de conventii de evitare a dublei impuneri incheiate de Cipru si directivele UE. Departamentul de Planificare Fiscală al companiei Oxford din Cipru vă va ajuta să alegeti structura cea mai potrivită pentru afacerea dumneavoastră;
 • Nu există impozitare la sursă pentru transferuri de dividende, dobanzi si redevente;
 • Normele de reorganizare flexibile, care permit restructurarea rapidă cu implicații fiscale minime;
 • Pot fi emise diferite clase de acțiuni cu drepturi diferite, cum ar fi împărtirea profitului, acțiuni preferențiale rambursabile și drepturi de vot;
 • Deși informațiile referitoare la acționar sunt publice, informațiile referitoare la beneficiarul real nu sunt dezvăluite niciunei autorităti de reglementare.
 

COMPANII INCORPORATE IN CIPRU SI CARACTERISTICI ADMINISTRATIVE SI JURIDICE

Legea Companiilor din Cipru prevede necesitatea existentei a cel puțin unei actiuni si a cel putin unui actionar înregistrat pentru societățile private cu răspundere limitată. Uzual, capitalul social autorizat este de 1.000 €. Pot fi numiti actionari mandatari. Actionarul poate fi o persoană fizică sau juridică, straină.

Este necesară numirea a cel putin unui director. Directorii pot fi persoane fizice locale cipriote sau străine. În general, este de preferat să fie numiti directori locali, în cazul în care se doreste rezidentă fiscală în Cipru. Se pot numi persoane juridice, Oxford oferă acest serviciu.

Trebuie numita o persoana fizica sau juridica.

Sediul social trebuie să fie în Cipru. Adresa sediului oficial este adresa unde sunt tinute registrele, statutul si stampila companiei. Oxford poate oferi atat sediu social cat și secretar.

Companiile din Cipru trebuie să fie auditate de către o firmă de audit cipriotă în fiecare an, în conformitate cu standardele internaționale de contabilitate și de audit, Oxford poate aranja numirea unui auditor local.

 

Pentru mai multe informații despre formarea unei companii în Cipru puteți descărca  FACT SHEET No. 1 – INFORMATION ON CYPRUS INTERNATIONAL BUSINESS COMPANIES (I.B.Cs.).