INCORPORAREA UNEI COMPANII IN BELIZE

INFIINTEAZA NOUA TA COMPANIE IN BELIZE

Belize este renumit ca unul dintre cele mai cunoscute paradisuri fiscale. Oxford vă poate oferi toate serviciile necesare pentru constituirea unei companii in Belize și vă oferă servicii corespunzătoare, astfel încat să puteți începe afacerea dumneavoastră imediat.

 •  Predarea Companiei dumneavoastră din Belize în aceeași zi
 • Deschiderea unui cont bancar cu e-banking și card de credit
 • Asigurarea optimizării fiscale
 • Raport bun calitate-preț, fără costuri ascunse
 • Confidențialitate deplină
 • Servicii prompte, profesionale și personale în orice moment
Înregistrați-vă compania
 

AVANTAJE CHEIE

Incorporarea Companiei în Belize si Avantaje

Incoporarea unei companii în Belize este realizată în conformitate cu Legea IBC, care a fost introdusă în 1990, aceasta fiind considerată una dintre cele mai accesibile jurisdicții din activitatea offshore.

 • Companiile offshore incorporate în Belize sunt scutite de impozite și taxele de timbru, cu excepția taxei fixe anuale care trebuie plătită, pentru a menține activă compania offshore in Belize;
 • Companiile internaționale din Belize nu sunt obligate să întocmească situații financiare si rapoarte de audit anuale;
 • Nu există cerințe referitoare la secretarul companiei;
 • O Companie offshore din Belize poate să deschidă un cont bancar fără ca prezența directorilor să fie necesară;
 • Nu există restricții monetare, capitalul social poate fi stabilit în orice valută;
 • Nu există cerințe referitoare la cetățenia sau rezidența directorilor, membrilor sau acționarilor;
 • Inmatricularea companiei în Belize se efectuează foarte rapid.
 

FISCALITATEA IN BELIZE

O companie comercială internațională în Belize nu se supune impozitelor pe profit sau pe venit. Aceste dispoziții sunt prevăzute de articolul 130 din Legea Companiilor Internaționale din Belize.

Cu toate ca companiile internaționale din Belize sunt scutite de la impozitele locale, titularul companiei trebuie să plătească o taxă în fiecare an statului Belize, care de regulă este de 100 de dolari pe an, pentru majoritatea companiilor comerciale internationale din Belize. În funcție de valoarea capitalului social se va calcula nivelul corect al taxei. Taxa aferentă unui capital social, la valoare nominală de 50.000 USD, este 100 USD.

Pentru acele companii din Belize al căror capital autorizat depaseste 50.000 $ cu acțiuni la valoarea nominală, taxa de stat este de 1000 $. Taxa de 350$ se aplică în cazul companiilor cu actiuni fără valoare nominală.

 

Companiile comerciale internationale din Belize nu trebuie să depună declaratii financiare. Acestea aparțin managementului companiei, care va decide ce documente trebuie păstrate, în scopul de a ține o evidență a tranzacțiilor. Informatiile nu sunt publice. Proprietarul sau conducerea companiei poate păstra declaratiile în scopuri informative.

 

CARACTERISITICI LEGALE ALE COMPANIEI DIN BELIZE

NUMELE COMPANIEI

Schimbarea numelui unei companii din Belize este esențială, daca este un nume deja folosit. O companie nu poate folosi un nume similar cu numele unei alte companii înregistrate pentru a evita posibilitatea aparitiei eventualelor fraude.

Numele unei companii internaționale nu trebuie să faca referire la numele familiei regale sau al reginei într-un mod care sugerează patronajul. Acest lucru presupune evitarea de nume cum ar fi ” Municipal ” , ” Royal ” , ” Co- operative ” , ” Chamber of Commerce ” sau ” Chartered ” . De asemenea, o companie din Belize nu trebuie să aibă legături cu vreun departament al Guvernului din Belize.

O companie ca să se numească ” trust ” , “asigurare” , și ” bancă ” trebuie sa fie autorizata în Belize. De fapt, Registrul Companiilor poate decide dacă un nume ales este ofensator sau neesential. Atunci acesta poate refuza înregistrarea unor astfel de companii. Un nume în scripte romane este esential cu exceptia cazului în care o scriere străină se traduce exact cu numele companiei.

Terminatiile numelui unei companii din Belize

Numele unei companii comerciale internationale din Belize trebuie să aibă o terminatie. Abrevieri, cum ar fi, ” limited”, ” corporation ” și ” incorporated “, sunt în general o idee bună. Sau acestea s-ar putea traduce prin ” Society Anonyme ” și ” Aktiengesellschaft ” . Acestea pot fi apoi prescurtate cu ” Ltd ” , ” Corp ” , ” Inc ” , ” S.A. ” , ” A.Ș ” sau ” A.G “. Apoi, compania poate fi denumită în mod legal folosind numele complet sau forma prescurtată.

 

CAPITALUL SOCIAL

 • Nu există nici o cerintă referitoare la valoarea minima de capital vărsat, capital ce poate fi cenvertit în valută străină;
 • O companie internationala din Belize poate emite acțiuni la purtător și acțiuni fără valoare nominală;
 • Acțiunile pot fi platite prin transfer;
 • Un singur acționar este suficient, nu este necesar să fie local; poate fi o persoană fizică sau o persoană juridică.
 • Directorul și acționarul pot fi una si aceeași persoană;
 • Se poate desemna un mandatar pentru a proteja confidentialitatea.

DIRECTOR

 • Minim un director, persoană fizică sau juridică.
 • Nu e nevoie ca directorii si membrii să se întrunească în sedințe.

RESTRICȚII

 • Companiile din Belize sunt restricționate în a derula activități cu alte persoane fizice sau juridice rezidente în Belize;
 • Numele companiei trebuie să conțină unul dintre următoarele cuvinte sau abrevieri ale cuvintelor: Limited, Ltd, Corporation, Incorporated, Societaty Anonyme, Inc., SA, AS sau AG.

CONFIDENTIALITATE

Compania din Belize este special structurată pentru a păstra confidențialitatea. Există un Agent autorizat desemnat în mod legal, care trebuie să păstreze confidențialitatea prin lege. In momentul formării unei companii în Belize, la dosar nu se va păstra niciun înscris cu numele directorilor, proprietarilor și acționarilor. De asemenea, alte date înregistrate în dosar, referitoare la companiile din Belize, nu vor fi puse la dispozitia publicului.

Agentul autorizat păstrează Registrul cu Membrii, rezoluțiile, registrul în care sunt înscrisi directorii si procesele verbale, toate fiind confidențiale. Memorandumul si Actul Constitutiv sunt păstrate în registru public. Acestea nu contin informatii legate de directori sau beneficiarii reali ai companiei.

Nu există niciun impozit pe profit sau venit. Acest lucru este precizat în articolul 130 din Legea Companiilor din Belize.