DESCHIDEREA UNEI COMPANII OFFSHORE ÎN DUBAI

COMPANII OFFSHORE ÎN DUBAI – COMPANIILE ÎNFIINTATE IN DUBAI

Consilierii noștri vor lucra cu dumneavoastră, pentru deschiderea unei companii offshore în EAU, precum și deschiderea unui cont bancar în Dubai, pentru companie la o bancă cu o bună reputație. Dispunem de o mare varietate de opțiuni bancare în EAU și în străinătate, cu caracteristici diferite, precum soldul minim, prezența personală la deschiderea contului bancar și servicii bancare disponibile, etc.

Deschiderea unei companii offshore în Dubai se consideră a fi cel mai bun mod de realizare a planificării fiscale și de protecție a activelor.

O companie offshore în Dubai diferă considerabil de o companie din jurisdicțiile altor țări, care oferă posibilitatea înființării de companii offshore.

Cele mai importante caracteristici ale companiilor offshore din Dubai:

  • 100% proprietate străină deținută de persoane juridice și fizice;
  • 100% scutire de la plata impozitelor;
  • Nu se solicită un capital social minim, nici pentru companiile din Dubai, nici pentru restul emiratelor din EAU;
  • Nu se aplică restricții privind expatrierea capitalului și profiturilor;
  • Norme privind confidențialitatea beneficiarului;
  • Datele administratorilor și acționarilor de la Registrul Comerțului sunt private.
Înregistrați-vă compania
 

EXEMPLE DE CAZURI ÎN CARE COMPANIILE OFFSHORE ÎNMATRICULATE ÎN FTZ DIN EAU SUNT FOLOSITE

  • Comerț;
  • Consultanță;
  • Comerț electronic;
  • Deținerea de active în străinătate;
  • Deținerea și managementul de proprietăți imobiliare în EAU.
 

EMIRATELE ARABE UNITE

EAU dispune de o jurisdicție duty-free cu o reputație bine stabilită. În conformitate cu cerințele internaționale, cu privire la respectarea normelor de combatere a spălării banilor, Emiratele Arabe Unite nu a fost amintită vreodată cu privire la nerespectarea acestor reglementări. Chiar dacă nu se aplică impozite, țara nu a fost cercetată ca jurisdicție offshore de către organizațiile internaționale de combatere a spălării banilor și, prin urmare, utilizarea unei astfel de companii în scopuri de planificare fiscală și afaceri internaționale aduce numai avantaje.

Emiratele Arabe Unite nu a semnat directiva și acordul cu Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (OECD). Cu privire la aceasta, companiile offshore înregistrate în EAU sunt pe bună dreptate considerate în prezent, ca fiind cele mai fiabile instrumente pentru confidențialitatea și protecția drepturilor investitorilor. În plus, EAU dispune de un sistem bancar bine stabilit, care se potrivește cu activitatea companiilor offshore din EAU.

Mai avantajos este faptul că UAE este foarte cunoscută drept un puternic jucător business internațional, precum și un centru dezvoltat de afaceri, care oferă o bază economică viabilă pentru mii de companii din întreaga lume.

În legătură cu deschiderea unui cont bancar offshore în Dubai, fie la o bancă locală sau internațională de pe teritoriul EAU, companiile offshore oferă o alternativă viabilă în comparație cu jurisdicțiile offshore convenționale. Acestea oferă nivelurile de confidențialitate necesare și serviciile bancare de calitate ale căror taxe sunt acceptabile.

 

DESCHIDEREA UNEI COMPANII OFFSHORE ÎN DUBAI

Deschiderea unei companii offshore în Dubai durează aproximativ 2 zile lucrătoare. Deschiderea unui cont bancar offshore în Dubai durează doare câteva zile în funcție de bancă, fiind astfel ușor să cumpărați o companie offshore și să deschideți un cont bancar pentru aceasta într-o săptămână.

Numele companiei – Numele companiei trebuie să fie verificat de registratorul inițial. Numele companiei nu ar trebui să includă aceste cuvinte: bank, building society, insurance, fund, cooperative, Municipal, Chamber of Commerce, Royal, trust, chartered, finance, mutual fund, Emirate și Emirates. La sfârșitul numelui companiei trebuie inclus “Incorporated” sau “Ltd”. Numele companiei ar trebui să reflecte în mod ideal, activitățile companiei, această obligație nefiind strictă pentru companiile offshore. În cazul în care aveți sugestii personale pentru numele companiei, vom verifica disponibilitatea acestora în Registru. Dacă aveți nevoie de sugestii privind numele companiei, nu ezitați să ne trimiteți scurte descrieri a activităților companiei propuse și noi vă vom trimite câteva sugestii de nume.

Acționari și administratori – pot fi persoane fizice sau juridice, fără limite de rezidență sau cetățenie.

Confidențialitate –Datele administratorilor și acționarilor de la Registrul Comerțului sunt confidențiale.

Statut și Act Constitutiv – Acestea sunt întocmite în limba engleză, ideală pentru afacerile internaționale.

Restricții pentru companiile offshore din EAU – O companie offshore nu poate întreprinde activități comerciale pe teritoriul EAU, altele decât deschiderea unui cont bancar offshore în Dubai și achiziționarea de proprietăți imobiliare. Spre deosebire de o companie onshore într-o Zonă Comercială Liberă, o companie offshore nu acordă dreptul pentru primirea vizei de reședință în EAU.

 

DOCUMENTE CHEIE NECESARE PENTRU DESCHIDEREA UNEI COMPANII OFFSHORE ÎN DUBAI, EAU

  • Copiile după pașapoartele acționarilor și administratorilor;
  • Scrisoare de referință bancară;
  • Documente de confirmare a adresei de reședință a acționarului – factură de utilități, extras bancar cu adresa de reședință.

Cu scopul de a obține o consiliere cu privire la deschiderea unei companii offshore în Dubai și a unui cont bancar în Dubai, nu ezitați să ne contactați la adresa dubai@oxfordcy.com.