SALARIZARE

SERVICII COMPLETE, RAPORTAREA TAXELOR SALARIALE, COSTURI REDUSE DE PREZENTARE A SALARIZARII SI DEPUNEREA TAXELOR SALARIALE LA TIMP

PAYROLL TAX REPORTING, LOW COST PAYROLL PRESENTATION AND TIME EFFICIENT FILING OF LOCAL PAYROLL TAXES

Scopul nostru este de a vă asigura că suntem în măsură să efectuam o salarizare corectă, caracterizată printr-un serviciu excepțional, pentru clienți, asigurându-vă în același timp, că sunteți capabil să economisiti timp și bani.

Oxford oferă servicii complete de raportare a impozitului pe salarii, costuri reduse de salarizare și depunerea la timp a impozitelor locale pe salarii. Cu Oxford puteti opera electronic depozitele fiscale și documentele, vă puteți asigura că nu există sancțiuni sau penalităti de întarziere.

 

Trimite o solicitare

 

SERVICIILE NOASTRE DE SALARIZARE

Asistență la înregistrarea și radierea angajatorilor la Oficiul de Munca:
Ori de cate ori este nevoie, oferim asistență profesională în completarea formularelor de aplicare și alte documente conexe, necesare pentru scopurile menționate mai sus (de înregistrare și de radiere) la Oficiul de Muncă.

Păstrarea de evidențe salariale exacte: Acest lucru se referă inclusiv la păstrarea registrelor cu statele de plata, în conformitate cu cerintele legale, plata periodică a salariilor, calcul salariilor nete, taxe și costuri sociale.

Emiterea statelor de plată a salariilor lunar si anual: Acest lucru se referă inclusiv la emiterea lunară a statelor de plată a salariului, în funcție de instrucțiunile prevăzute în contractele salariale și la emiterea anuală a certificatelor de retribuții.

Asistență în depunerea declarațiilor salariale lunare și anuale la autoritățile competente: Noi vă asistam în completarea și depunerea diferitelor declarații de salarizare, care ar trebui să fie depuse la autoritățile competente, fie lunar, fie anual. Acestea includ declaratiile pentru plata impozitelor, declaratiile anuale ale angajatorului si declaratiile de asigurări sociale.

Asistență în efectuarea plăților pentru asigurări sociale și costuri relevante la autoritățile locale competente: Noi vă asistăm la pregătirea plătilor de asigurări sociale, precum și a costurilor salariale aferente.

 

BENEFICIILE SERVICIILOR DE SALARIZARE EXTERNE LA OXFORD

  • Cost eficient fată de companie de până la 50%;
  • Îmbunătățirea productivității companiei, deoarece serviciile prestate sunt de foarte bună calitate;
  • Strategia reducerii costurilor este usor de realizat;
  • Utilizarea in procesul de salarizare a celor mai noi aplicații tehnologice și de software.
  • Oxford se mândrește cu cunoștințele de specialitate în domeniul contabilitătii și finanțelor, precum și în alte domenii conexe.