CONSULTANTA IN AFACERI

OFERIM SERVICII DE CONSULTANTA DE TOP, PENTRU A VA AJUTA LA ORGANIZAREA STRUCTURII DUMNEAVOASTRA DE AFACERI

BUSINESS CONSULTING

Ca proprietar al unei companii, cu sigurantă sunteti un profesionist în domeniul dumneavoastră de activitate. Cu toate acestea, mulți oameni de afaceri îsi dau seama că nu sunt întotdeauna foarte eficienti în conducerea operatiunilor uzuale, zilnice, ale afacerii lor.

La Oxford, oferim servicii de consultantă de top, pentru a vă ajuta să organizați structura afacerii dumneavoastră, în cel mai bun mod posibil.

Trimite o solicitare

 

SERVICIILE NOASTRE IN AFACERI

Noi suntem consultanti în administrarea afacerilor, specializati în principal pe implementarea unui management profitabil si pe îmbunatatirea organizatională. Noi întelegem perfect problemele pe care cei mai multi dintre asociati le-au avut anterior sau pe care le au în prezent organizatiile comerciale de succes.

Noi evaluam strategia afacerilor și alinierea acestora la misiunea, finanțele și capacitățile de organizare și la disponibilitatea resurselor necesare pentru implementarea strategiei. Noi urmărim performantele părților interesate într-o afacere, beneficiile probabile, riscurile si în același timp, evaluarea unui probabil esec. Oxford folosește instrumente de evaluare bine structurate, necesare în monitorizarea și evaluarea progresului de implementare a strategiei.

Suntem in pozitia de a vă asista la:

  • Reducerea costurilor operaționale referitoare la afaceri ;
  • Evitarea riscului în afacere;
  • Imbunătătirea crearii valorii brandului ;
  • Crearea de noi surse de generare de venituri ;
  • Transformarea companiei într-un etalon.