AUDIT SI ASIGURARE

SERVICII DE AUDIT IN CIPRU PENTRU IBCs

AUDITING SERVICES

SERVICIILE DE AUDIT INCLUD DAR NU SE LIMITEAZA LA URMATOARELE

  • Audit statutar al companiilor, în conformitate cu Standardele Internaționale de Audit (IAS), luând în considerare si Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IRFS)
  • Evaluarea riscurilor;
  • Noi oferim în mod special servicii personalizate clientilor internationali, adaptate cerințelor lor, privind atât reglementările internaționale cât si cele locale, care au impact asupra lor;
  • Confirmarea conturilor pentru a fi în conformitate cu cerințele IAS / GAAP;
  • Analiza sistemului și a aspectelor de control intern;
  • Raportare sustenabila.

Trimite o solicitare

 

Deoarece fiecare jurisdictie are propriile reguli de contabilitate si termene de raportare fiscală, Oxford se va asigura de faptul că veti fi notificat la timp, astfel încât să ne transmiteti toate documentele necesare pentru pregătirea contabilitătii si a rapoartelor de audit.

  • Documentele necesare sunt în general următoarele:
  • Extrase bancare
  • Facturi de achizitie/Facturi de vanzare
  • Contracte (ex. contracte de împrumut, de inchiriere, de cumpărare actiuni, etc.)

LEGEA IMPOZITELOR IN CIPRU SI DECLARATII FISCALE

În conformitate cu Legea impozitului în Cipru, fiecare companie înregistrată în Republica Cipru este obligată să depună anual o declarație fiscală la Inland Revenue, pe baza situatiilor financiare auditate, prezentând imaginea corectă a afacerilor companiei și explicând tranzacțiile sale. Acestea trebuie să fie pregătite de către auditori autorizati calificati pentru a efectua auditul statutar. Situațiile financiare trebuie să fie întocmite în conformitate cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară și pot fi completate în limba greacă sau în limba engleză. De asemenea, declaratiile financiare anuale trebuie să fie pregătite și depuse la Registrul Companiilor.

Prin asociatii nostri- Athos Fouttis & CO LTD putem răspunde prompt și eficient la nevoile personale și cerințele individuale ale clienților noștri, prin menținerea unei abordări flexibile și dinamice a auditurilor.

Metodologia folosită de Athos Fouttis & CO LTD este foarte receptivă la evaluările în profunzime ale sistemelor de control intern ce apartin clientilor, cadrul de reglementare și sistemele de raportare financiară și prin urmare nu se limitează la măsurile raportului final de audit; evaluările constituie o parte integrantă a muncii noastre pentru clienții nostri si suntem bucurosi să oferim acest serviciu dincolo de raportul nostru.

De aceea, Athos Fouttis & CO LTD poate oferi opinii asupra declaratiilor financiare, prezentate de clientii nostri si prin urmare, în calitate de consultanti independenți, oferă consiliere cu privire la un spectru mai larg de probleme și aspecte cu scopul final de a ne ajuta clienții și de a îmbunătăți afacerile lor, într-un mediu de afaceri bine controlat.