SALA PENTRU CONSILIUL DIRECTOR

SALI DE SEDINTA SUNT DISPONIBILE ATAT IN LIMASSOL, CIPRU CAT SI IN DUBAI (EMIRATELE ARABE UNITE)

Virtual offices in Cyprus and Dubai

Având o adresă postală, aveti sansa să vă bucurati de toate beneficiile legate de adresa principală, de corespondentă a sediului. Dacă activati undeva la marginea orasului sau într-un apartament, există situatii când este nevoie să organizati întâlniri cu potentialii clienti la adresa companiei.

Toate locatiile noastre de birouri virtuale sunt prevăzute cu săli de sedinte disponibile pentru închiriere pe diferite perioade de timp (o oră, o jumătate de zi sau chiar o zi întreagă), la un cost minim. Sălile de sedinte sunt disponibile atât în Limassol, Cipru cât si în Dubai – Emiratele Arabe Unite.

Trimite o solicitare

 

BENEFICII

Sălile de sedinte au capacităti diferite de la 2 la 10 de persoane, asigurând servicii standard cum ar fi: acces gratuit la internet Wi – Fi, apă potabilă, pad-uri, pixuri, ca servicii standard.

In plus, aceste sali de sedintă sunt dotate cu o tablă albă, pixuri si flip chart. De asemenea, sunt asigurate servicii complete de catering, respectiv micul dejun si masa de prânz, produse de patiserie si alimente, de tip bufet cald. De asemenea, sălile de sedintă sunt dotate cu echipamente speciale, cum ar fi pupitru, echipamente de videoconferintă, disponibile pentru închiriere.