INCHIRIERE SPATII DE BIROU

SOLUTII PENTRU SPATII DE BIROU VIRTUALE IN CIPRU SAU DUBAI

Virtual offices in Cyprus and Dubai

Oxford vă poate oferi solutia pentru spatiu de birouri, în Cipru si în Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Departamentul nostru Corporate vă va asista la înfiintarea companiei dumneavoastră, în orice jurisdictie, în cel mai rapid mod posibil. Echipa noastră este specializată în administrarea unui număr mare de companii, asigurand stabilitate si confidentialitate. Oxford a consiliat mii de companii, în scopul optimizării afacerilor lor si a extinderii cu succes peste granite, prin folosirea avantajelor oferite de fiecare jurisdictie. Vă asteptăm să vă oferim suportul nostru.

Trimite o solicitare

 

FACILITATILE BIROULUI VIRTUAL

În prezent, autoritătile fiscale din toată lumea sunt din ce în ce mai agresive cu problemele care tin de planificarea fiscală. Având în vedere acest lucru, din punct de vedere economic, este avantajos să efectuezi activităti comerciale în Dubai, sau în Cipru, pentru a beneficia de toate avantajele fiscale oferite de ambele jurisdictii.

Avantajul unui Birou Virtual constă în faptul că oferă o solutie viabilă, care caută să echilibreze balanta, care există între costurile ridicate si cerintele de substantă. Oxford oferă facilităti virtuale, la preturi competitive în Limassol, Cipru si în Emiratele Arabe Unite, în Dubai.

Oxford oferă un pachet virtual compact, avand o echipă bine instruită, cunoscătoare a multor limbi străine, o echipă profesionistă si responsabilă, pentru a răspunde la telefon, fax si e-mail. Există, de asemenea, personal care se ocupă de persoane care pot veni în mod neasteptat sau care îsi manifestă dorinta de a vizita sediul companiei dumneavoastră.

Prin urmare un birou virtual nu este numai o măsură de planificare fiscală, ci si o solutie de a evita riscul. Important este si faptul că, spatiile de birouri deservite, sunt disponibile la cererea vizitatorului.

Pentru un client, care intentionează să aibă o prezentă reală care să se bucure de suport administrativ si secretariat si în acelasi timp să nu închirieze încăperi/spatii scumpe pentru birouri, noi vă putem oferi servicii de birouri virtuale.

Aceste servicii combină substanta comercială cu elemente virtuale, la preturi foarte accesibile.

 

PACHETELE NOASTRE PENTRU BIROURI VIRTUALE INCLUD:

 • Servicii de primire a vizitatorilor si de organizare (important pentru a specifică continutul comercial);
 • Suport din partea unui membru, din cadrul personalului nostru extrem de competent, acordat în timpul intrunirilor;
 • Servicii interne de administratie si secretariat;
 • Adresa comercială folosită va fi aceeasi cu adresa sediului oficial al companiei;
 • Servicii telefonice personalizate, inclusiv redirectionarea corectă a apelurilor primite ;
 • Transmiterea mesajelor telefonice pe baza instructiunilor dumneavoastră;
 • Servicii fizice de corespondentă, prin posta, inclusiv de sortare si transmiterea scrisorilor;
 • Servicii de administrare internă;
 • Servicii de supervizare ;
 • Programare si organizare intruniri ;
 • Servicii de organizare călătorii .

Noi lucrăm la îmbunătătirea experientei din domeniul Biroului Virtual la costuri foarte accesibile. Acest lucru, în mod special, este benefic clientilor care nu intentionează să închirieze un spatiu fizic, dar care sunt interesati de avantajele oferite de acest spatiul fizic.