ADRESA

SOLICITARE ADRESA POSTALA

Virtual offices in Cyprus and Dubai

Dacă doriti să eliminati adresa dumneavoastră de domiciliu, din cărtile de vizită, sau daca vreti să stabiliti o nouă zonă geografică, sau doar să îmbunătătiti imaginea profesională a afacerii dumneavoastră, solicitarea adresei postale este o solutie.

Oxford este în măsură să vă asigure adresa postală a sediului, în Limassol, Cipru, sau în Dubai – Emiratele Arabe Unite. Corespondenta dumneavoastră va fi primită, sortată si transmisă zilnic, la adresa indicată de dumneavoastră.

Trimite o solicitare

 

BENEFICII

Toate locatiile noastre beneficiază direct de legături de transport, de clasă mondială si diverse săli de sedintă bine structurate, care sunt disponibile pentru închiriere pentru o oră, jumătate de zi sau pentru toată ziua.

Mai mult, adresa sediului este disponibilă pentru a fi folosită, ca si sediu social al companiei dumneavoastră.

Chiar si asa, necesitatea legală de a stabili o adresă oficială, înregistrată a companiei, rămane încă valabilă si companiile se vor putea bucura de serviciile si facilitătile traditionale de birou, prin organizarea sedintelor, într-un birou privat, bine dotat si organizat.

De asemenea, se pune accent pe necesitatea oferirii de servicii de telefonie fixă si fax, deservite de un personal calificat care să primească si să transmită mesajele, în functie de necesităti.