DESCHIDEREA DE CONTURI BANCARE

DESCHIDEREA DE CONTURI BANCARE IN ORICE JURISDICTIE

Odata ce compania este înregistrată, următoarea cerere din partea clientului este aceea de deschidere si operare a conturilor bancare pentru companie. O companie are nevoie de cont bancar pentru a-si desfasura afacerile în mod eficient.

In acest scop, noi am dezvoltat competenta si reteaua bancară, care ne permite să deschidem conturi bancare pentru toate tipurile de companii pe care le administram. Desigur, rămane la latitudinea băncii dacă va deschide sau nu contul bancar, dacă nu sunt îndeplinite toate conditiile necesare.

 • Suntem încantati să anuntam faptul că rata noastră de succes, la deschiderea de conturi bancare este de 98%, deoarece ne asigurăm că sunt indeplinite toate conditiile cerute de bancă, înainte de a aplica pentru deschiderea de cont bancar.
 • Suntem aprobati ca Introducers pentru institutiile bancare cele mai renumite si de aceea putem colabora direct cu banca, pentru deschiderea contului bancar, fără implicarea clientului.
 • Dispunem, de asemenea, de o mare experientă cu privire la cerintele fiecarei bănci cu care lucrăm si ca o consecintă, deschiderea unui cont este mult mai simplă. Odată ce contul bancar este deschis, vom transmite direct detaliile contului bancar, precum si orice informatii / dispozitive electronice asociate (simbol de securitate) pentru clientul nostru.

Deschide-ți contul bancar

 

PRINCIPALELE BENEFICII IN DESCHIDEREA UNUI CONT BANCAR CU ECHIPA OXFORD

Odată ce compania s-a înregistrat, următoarea cerintă din partea clientilor este deschiderea si operarea de conturi bancare pentru compania lor.

 • De-a lungul anilor am reusit să mentinem relatii excelente cu principalele bănci si institutii financiare din diverse tări;
 • Conturile bancare pot fi deschise în toate valutele importante si pot fi operate prin intermediul departamentului nostru de administrare bancară, sau puteti să optati pentru operarea directă a contului pe internet sau prin contactarea directă a băncii;
 • De obicei, putem asigura deschiderea unui cont bancar fără a fi nevoie de prezenta clientului la bancă.
 

BANCI CU CARE LUCRAM

In cei 26 de ani de experientă înfloritoare în domeniu, suntem capabili de a alege băncile care oferă servicii exceptionale si care mentin facilităti bancare nenumărate, cum ar fi cardurile de credit, on-line banking, scrisori de credit si multe altele.

credit suisse bank account ubs bank account hellenic-bank bank-of-cyprus Piraeus-Bank Eurobank Russian-Commercial-Bank Barclays-Bank HSBC Standard-Chartered-bank Societe-Generale-Bank Saxo-Bank  PrivatBank Rietumu-Banka Cim-Banque Union-Bancaire-Privee BSI-AG-Bank Banque-Pasche-switserland Meinl-Bank-AG Valartis-Bank-(Liechtenstein)-AG Nordea-Bank-sa Loyal-Bank EMIRATES-NBD MASREQ-BANK LLOYDS-BANK Belize-Bank-International ABU-DHABI-COMMERCIAL-BANK

În acelasi mod, alte atribute esentiale au fost sortate înainte de a alege o bancă, si anume:

 • Constantă economică si politică din jurisdictia în care se află banca.
 • Confidentialitate, în scopul de a proteja intimitatea clientilor nostri.
 • Garantiile fiscale ale băncii pentru a îndepărta riscul de faliment.
 • Reputatia meritorie a institutiei fiscale.
 • Gama largă de produse fiscale oferite.
 

FACILITATI BANCARE

Fiecare bancă dispune de următoarele facilităti:

 • Deschidere de conturi pentru companii, trusturi si conturi personale;
 • Zilnic manevrează tranzactii de cont bancar;
 • Asistentă în obtinerea Scrisorilor de Credit;
 • Aranjeaza împrumuturi si facilităti de creditare;
 • Debite si carduri de credit;
 • Servicii bancare on-line;
 • Conturi în diferite forme de valută;
 • Introducerea serviciilor bancare private;
 • Monitorizarea permanentă a tranzactilor bancare pentru a furniza clientilor informatii la zi, privind operatiunile bancare.

JURISDICTII cu care lucram pentru deschiderea de conturi bancare

O companie poate alege să deschidă un cont bancar unde preferă. De exemplu, o companie înregistrată în Cipru ar putea avea contul său bancar în Elvetia sau invers. În scopul de a identifica care cea mai potrivită jurisdictie pentru contul bancar, vă rugăm să luati legătura cu unul dintre consilierii nostri, care vor fi mai mult decât bucurosi să vă ajute.

Oxford deschide conturi bancare în următoarele jurisdictii: Cipru, Emiratele Arabe Unite (Dubai), Marea Britanie, Seychelles, Elvetia, Hong-Kong, Malta, Lichtenstein, Belize, BVI, Mauritius, Letonia, Gibraltar, Panama si St. Vincent.

 

Cyprus United-Arab-Emirates United-Kingdom Seychelles Switzerland
Hong-Kong Malta Liechtenstein Belize British-Virgin-Islands
Mauritius Latvia Gibraltar Panama Saint-Vincent-and-the-Grenadines

 

Documente necesare pentru deschiderea unui cont bancar

Ca un standard dominant, cele mai multe bănci, solicită o copie certificată a pasaportului directorului si actionarului (proprietar final, beneficiar) o scrisoare de referintă a băncii si, de asemenea, dovada de resedintă actuală, care ar trebui să aibă o data mai mică de trei luni.

Deschiderea contului bancar se va face prin schimbul de corespondentă. În Emiratele Arabe Unite, băncile pot solicita de asemenea un CV si ca actionarul să semneze toate documentele în prezenta lor.